Головна  →  Новини  →  27 квітня 2023

Директор Департаменту муніципальної безпеки відзначив волонтерів ГО «Швидка дія»

Директор Департаменту муніципальної безпеки відзначив волонтерів ГО «Швидка дія»
Роман Ткачук привітав волонтерів громадської організації «Швидка дія» із річницею діяльності, подякував за активну участь в аварійно-рятувальних роботах і заходах зі сфери цивільного захисту.
 
«Із перших днів війни волонтери «Швидкої дії» долучилися до активної співпраці з рятувальниками Державної служби з надзвичайних ситуацій та комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку», після ворожих атак виїжджали на місця надзвичайних подій для допомоги в ліквідації наслідків руйнувань, зокрема, розчищали завали, прибирали сміття, ризикуючи життям, здійснювали виїзди до місць, що піддавалися обстрілам, надавали допомогу в евакуації поранених», – зазначив Роман Ткачук.
 
Волонтерів відзначили подяками Київського міського голови та Департаменту муніципальної безпеки КМДА за допомогу в розборі конструкцій та завалів у місті Києві та населених пунктах Київської області, які зазнали руйнувань внаслідок збройної агресії росії проти України; за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху та зміцнення обороноздатності столиці та держави. Усього вручено 114 подяк.
 
«Посвідчення добровольця-рятувальника мають 200 волонтерів нашої громадської організації, а в цілому до робіт долучається до 300 волонтерів. Це люди різних професій, із різних районів міста Києва, але вони мають спільну мету – допомогти українцям вистояти під час війни й перемогти ворога», – розповів керівник ГО «Швидка дія» Ельдар Сейтаблаєв.
 
Громадська організація Швидка Дія – це добровільне об’єднання людей, які за власним бажанням вирішили гуртом робити корисну для суспільства справу в наданні допомоги рятувальникам, виконувати аварійно-рятувальні роботи. З початком повномасштабного вторгнення агресора на територію України волонтери підставили міцне плече рятувальникам та продовжують надавати їм всебічну допомогу.
 
Перейти до спискуВерсiя для друку